El Coet espacial : visionaris, projectes pioners i astronàutica (Catalan Edition) por Ramón Carreras Planells

El Coet espacial : visionaris, projectes pioners i astronàutica (Catalan Edition) por Ramón Carreras Planells

Titulo del libro: El Coet espacial : visionaris, projectes pioners i astronàutica (Catalan Edition)

Autor: Ramón Carreras Planells

Número de páginas: 288 páginas

Fecha de lanzamiento: April 15, 2011

Editor: Universitat Politècnica de Catalunya. Iniciativa Digital Politècnica

Descargue o lea el libro de El Coet espacial : visionaris, projectes pioners i astronàutica (Catalan Edition) de Ramón Carreras Planells en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Ramón Carreras Planells con El Coet espacial : visionaris, projectes pioners i astronàutica (Catalan Edition)

El coet és, d'una banda, el motor tèrmic més antic d'entre els enginyats pels humans i, de l'altra, l'únic que ha possibilitat que l'astronàutica esdevingués una realitat, ara fa poc més de cinquanta anys.

Aquesta petita obra és una introducció a la gènesi i al principi operatiu dels coets espacials, ginys que han esdevingut els únics capaços d'impulsar vehicles molt més enllà de la Terra. Aquests vehicles no tan sols han permès l'exploració directa de planetes i satèl·lits del sistema solar, sinó que també han estat elements necessaris en tota una sèrie d'aplicacions tecnològiques que, per la seva quotidianitat, sovint oblidem que no haurien estat possibles sense els coets, ja que se sustenten en els satèl·lits artificials col·locats en òrbita amb aquest tipus de propulsor: les telecomunicacions i les xarxes socials globals, el GPS i d'altres ajuts a la navegació, les imatges meteorològiques, la cartografia, etc.

El coet mereixia una monografia que permetés copsar-ne el passat, el present i el futur.