Tu, calla!: Sobre el dret a la llibertat d'expressió i de manifestació (Ciclogènesi Book 14) (Catalan Edition) por Laura Huerga

Tu, calla!: Sobre el dret a la llibertat d'expressió i de manifestació (Ciclogènesi Book 14) (Catalan Edition) por Laura Huerga

Titulo del libro: Tu, calla!: Sobre el dret a la llibertat d'expressió i de manifestació (Ciclogènesi Book 14) (Catalan Edition)

Autor: Laura Huerga

Número de páginas: 208 páginas

Fecha de lanzamiento: December 5, 2018

Editor: Rayo Verde Editorial

Obtenga el libro de Tu, calla!: Sobre el dret a la llibertat d'expressió i de manifestació (Ciclogènesi Book 14) (Catalan Edition) de Laura Huerga en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Laura Huerga con Tu, calla!: Sobre el dret a la llibertat d'expressió i de manifestació (Ciclogènesi Book 14) (Catalan Edition)

Una anàlisi i una reflexió sobre la censura, la repressió de la dissidència i la criminalització de la protesta i de la pobresa.
Aquest llibre neix de la preocupació personal de les autores pel creixement de les sancions i penes relacionades amb els drets a la llibertat d'expressió, de manifestació i d'informació. L'obra exposa i denuncia el marc legal que empara la censura a l'Estat espanyol, agreujat per l'aprovació de la llei mordassa i l'enduriment del Codi Penal el 2015.
Alguns dels casos més coneguts dels últims anys ━Valtònyc, Altsasu, els presos polítics catalans, Pablo Hasél, La Insurgencia, Strawberry, o Cassandra, entre molts altres━ i d'altres menys coneguts però igualment importants serviran d'exemple d'aquestes males pràctiques i de com la censura i la repressió poden afectar-nos de forma insospitada.
Aquesta activitat repressiva ha trobat resposta, afortunadament, en la societat: des de l'activitat de les organitzacions que lluiten contra aquesta llei i les seves aplicacions, com el Centre Irídia, No Callarem, No Somos Delito, Amnistia Internacional, la Plataforma en Defensa de la Libertad de Información, Greenpeace…, fins a les diverses reaccions i formes d'organització contra la censura de diferents col·lectius en forma de manifest, manifestació, caixes de resistència, cançons i campanyes.
Tu, calla! és una anàlisi i una denúncia de l'actual estat de la censura i la repressió a Espanya i una reflexió sobre les fatals conseqüències d'aquestes polítiques: criminalització de la protesta i de la pobresa, desmobilització, autocensura i servitud d'informació.