En nom de Déu: La Inquisició i les seues víctimes al País Valencià (Claus per a entendre el món) por Albert Toldrà Vilardell

En nom de Déu: La Inquisició i les seues víctimes al País Valencià (Claus per a entendre el món) por Albert Toldrà Vilardell

Titulo del libro: En nom de Déu: La Inquisició i les seues víctimes al País Valencià (Claus per a entendre el món)

Autor: Albert Toldrà Vilardell

Número de páginas: 168 páginas

Fecha de lanzamiento: September 27, 2011

ISBN: 8499040772

Editor: Edicions del Bullent, S.L.

En nom de Déu: La Inquisició i les seues víctimes al País Valencià (Claus per a entendre el món) de Albert Toldrà Vilardell está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Albert Toldrà Vilardell con En nom de Déu: La Inquisició i les seues víctimes al País Valencià (Claus per a entendre el món)

Aquest llibre conta la hist.ria de la Inquisició, i en particular l?actuació del tribunal de València, la seua organització i funcionament, i la seua persecució de les minories: jueus, moriscs, heretges, bruixes, homosexuals i un llarg etc. Explicat al jovent en forma senzilla i sense embuts, una tria de textos inèdits ens permet d?acostar-nos a les fonts hist.riques originals i reflexionar sobre què va significar tot plegat en la nostra història.